Droge huid in de wintermaanden?

Heel wat mensen hebben momenteel last van een te droge huid vanwege het koude weer. Dit komt door de lage temperaturen, de droge, warme ruimtes binnen, en de uitdrogingseffecten van de lange, hete douches die veel mensen nemen om zich even op te warmen. Het is dan ook niet vreemd dat mensen vaak veel meer last hebben van een droge huid tijdens deze koude maanden.

Hydrateren is de boodschap!

De beste manier om de huid in de wintermaanden te beschermen is door de huid sterk te hydrateren. Dat betekent dat je moet kiezen voor vochtinbrengende producten die het vocht daadwerkelijk in de huid sluiten, de huid beschermen om de genezing van de huid te bevorderen, en tegelijkertijd de huid laten ademen.

Promo Uriage Xémose

Om U te helpen uw huid goed te hydrateren stellen we U graag het gamma Xémose van Uriage voor: een uitgebreid  gamma sterk hydraterende verzorgingsproducten van een heel nieuwe generatie. Deze producten zorgen ervoor dat de huid weer voor lange tijd prettiger aanvoelt. Om U dit gamma te laten ontdekken plaatsen we het Xémose gamma in promotie: -20% directe korting op het volledige gamma!

Kom gerust eens langs en vraag advies aan onze teamleden!